Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

INSCHRIJVING KEI VAN UTRECHT WEER VAN START!

  • ellenbis

    Vorig jaar waren het Gijs ter Haar uit Bunschoten, het Poëziecircus uit Utrecht en Christel van der Gun uit Houten. Maar wie wordt Kei van Utrecht 2008?

    De inschrijving voor de Kei van Utrecht is weer begonnen. De Kei van Utrecht kan een vereniging zijn of een persoon, die iets bijzonders binnen de amateurkunst in de provincie Utrecht doet of heeft gedaan. Ben je -of ken je- een persoon, die iets bijzonders binnen de amateurkunst in de provincie Utrecht doet? Is er een supervernieuwend, baanbrekend project bij jou in de buurt? Of misschien is er iemand die zich al jarenlang intensief inzet? Werden er ongekende publieksaantallen bereikt? Om al deze redenen kan jij of jouw kandidaat de Kei van Utrecht worden! Je mag jezelf als Kei aanmelden, maar wat misschien nog wel leuker is, is om iemand anders aan te melden die het verdient om in het zonnetje gezet te worden! De Kei van Utrecht is een initiatief van de provincie Utrecht, uitgevoerd door ZIMIHC huis voor amateurkunst.

    De prijzen

    Er is een eerste prijs van 3.000 euro, en twee prijzen van 1.000 euro. Let op: dit geld moet uitgegeven worden aan een amateurkunstproject of -initiatief waar de winnaar aan meewerkt.

    Inschrijven

    Je kunt je inschrijven tot 23 november 2007, en dit jaar alleen via het formulier op www.keivanutrecht.nl. Op de website vind je ook het reglement en andere info. Problemen met inschrijven via internet? Bel ons even!

    ZIMIHC huis voor amateurkunst

    030 - 272 34 55 / optie 2 in keuzemenu (Erik de Jong)

    info@keivanutrecht.nl

    www.keivanutrecht.nl

  • Gerrit-Jan van Djik

    Hierbij wil muziuekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis op geven omdat ze zaterdag 21-11 op concoers gegaan zijn en ze zijn gepromoveert naar de eerste divisie van de KNFM waarneer hoor ik de uitslag